ByClaire

Mijn naam is Claire van Uden. Ik mag mij de trotse eigenaresse noemen van Djarling ByClaire.

Ik werk nu ruim 10 jaar in het kappersvak. Ik kan zeggen dat mijnĀ  werk niet alleen mijn werk is, maar mijn passie! Ik houd er van mensen mooi te maken. Haar is een van de eerste dingen die opvalt bij mensen. Als je geweldig mooi haar hebt, een vuilniszak aan doet, noemen mensen je een trendsetter. Is je haar futloos en hangt het om je hoofd heen, maar je hebt wel een designer jurk aan, vragen mensen of je moe of niet lekker bent.

Ik zag voor het eerst het verbluffende effect wat hairextensions kunnen hebben, toen ik zelf als klant bij Djarling of Scandinavia terecht kwam. Ongelofelijk, toen ik in de spiegel keek, voelde ik mij net een prinses. Ik dacht dit is het concept om op een veilige en mooie manier het haar te verdikken en te verlengen. Het viel mij op dat deze hairextensions een verrijking waren en zeker geen belasting, zoals vele andere methodes die ik in het vak voorbij heb zien komen. Een groot compliment voor Jette Djarling de grondlegster van deze methode.

Toen de gelegenheid zich aanbod om op de P.C. Hooftstraat aan de slag te gaan, hoefde ik daar ook niet lang over te twijfelen. Na er ruim 2 jaar gewerkt te hebben, kreeg ik de mogelijkheid het concept zelfstandig voort te zetten. Uit een ondernemersfamilie komende, durfde ik het aan te gaan. Met steun van alle kanten is mijn droom uitgekomen.

Ik nodig u graag uit om een bezoek te brengen aan mijn salon en hoop dan dat ik uw droom ook uit kan laten komen.

 
Copyright 2024 © Djarling ByClaire