Systeem

De methode

De Djarling methode waarbij de extensions worden samengevoegd met uw eigen haar is zeer uniek aangezien dit de vriendelijkste methode is op de markt. Het geeft uw haar de natuurlijke rust om te groeien. Met de hand wordt er langs de hoofdhuid een dun u-vormig vlechtje gemaakt. Daarna wordt de rand van de hairextensions met de hand ingeweven, samengevoegd. Dankzij deze methode wordt er geen gebruik gemaakt van chemicaliƫn of lijm. De extensions zijn zo ontworpen dat het haar en de hoofdhuid niet wordt overbelast.

Freehand cutting

Het knippen van de hairextensions is anders dan het knippen van uw natuurlijke haar. Om balans te krijgen tussen de extensions en uw natuurlijke haar, maken we gebruik van speciale kniptechnieken. Het is daarom niet mogelijk om een natuurlijk resultaat te bereiken met een traditionele kniptechniek. Door de speciale freehand cutting zal het eindresultaat volledig natuurlijk zijn. Wij adviseren daarom onze klanten ook altijd het haar te laten knippen bij ons in de salon.

ByClaire zal haar klanten voordurend begeleiden en adviseren over de juiste verzorging en producten zodat de levenduur van uw extensions optimaal zal zijn.

 

 
Copyright 2024 © Djarling ByClaire